Postiosoite: PL 12, 27501 Kauttua
Tehtaan käyntiosoite:
Lauttakyläntie 571, 27510 Eura

Puhelinvaihde: (02) 5491 600 

Yhteystiedot

x

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

23.9.2019

Haemme joukkoomme muovikoneoperaattoria

Meillä on nyt haussa MUOVIKONEOPERAATTORI Euran tehtaallemme.

Tulet työskentelemään pääasiassa rotaatiovalukoneiden operointiin ja laadunvarmistukseen liittyvissä tehtävissä.  Koneoperoinnin ohella osallistut monipuolisesti myös tuotantotiimin muihin työtehtäviin, kuten tuotteiden viimeistelyyn ja kokoonpanoon. Muovikoneiden lisäksi käytät viimeistelytehtävissä mm. karahiomakonetta, vannesahaa ja erilaisia käsityökaluja. Osa työtehtävistä, kuten muottilukkojen avaamiset ja raaka-ainetäytöt, ovat jonkin verran fysiikkaa vaativia toimenpiteitä. Tällä hetkellä teemme työtä keskeytyvässä 2-vuorossa (viikonloput vapaat), mutta sinulla tulisi olla valmius työskennellä myös 3-vuorossa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus muovituotannosta tai operointi nykyaikaisten tuotantokoneiden parissa, mutta tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään, vaikka et olisikaan ns. valmisosaaja. Tärkeintä on kyky ja halu oppia innokkaasti uutta. Tehtävä edellyttää perus tietoteknisiä taitoja.

Henkilönä olet tiimityötaitoinen ja reippaasti vastuullasi olevat työtehtävät hoitava. Haluat aktiivisesti antaa panoksesi yhteisen menestyksemme eteen.

Meillä pääset työskentelemään moderneissa tuotantotiloissa mukavan työyhteisömme kanssa. Panostamme aktiivisesti toimintamme kehittämiseen ja henkilöstötyytyväisyyteen, joka on mitatusti korkealla tasolla.

Esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi, niin jatketaan keskustelua mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta. 

Hae paikkaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voiman konsultti Jani Kallio, p. 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info

Favorit Tuote Oy on Biolan Groupiin kuuluva muovin sopimusvalmistusyhtiö. Valmistamme korkealuokkaisia muovi- ja polyuretaanituotteita rotaatio- ja ruiskuvalamalla kotimaisille asiakkaille sekä vientiin. Moderni, pitkälle automatisoitu tehtaamme Eurassa mahdollistaa muovituotteiden ekologisen tuotannon. Haluamme luoda jatkuvasti uutta ja kehitämme tuotantoamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Favorit Tuote on perustettu vuonna 1991 ja työllistämme noin 15 henkilöä.