Postiosoite: PL 12, 27501 Kauttua
Tehtaan käyntiosoite:
Lauttakyläntie 571, 27510 Eura

Puhelinvaihde: (02) 5491 600 

Yhteystiedot

x

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

Ideasta tuote mutkattomasti

Favorit Easy -konsepti – kumppanuutta suunnitteluun ja tuotantoon

Favorit Easy -konseptin avulla muovin sopimusvalmistus sujuu mutkattomasti. Tarjoamme kumppanuutta suunnittelu- ja tuotantoprosessin hallintaan – ideasta valmiiksi tuotteeksi loppuasiakkaalle toimitettuna.

Ratkaisu muovisten komponenttien valmistukseen

Favorit Easy -konsepti mahdollistaa kokonaisvaltaisen ratkaisun muovisten komponenttien valmistukseen – olipa kyseessä uusi tuote, innovaatio tai jatkokehitysprojekti. Kaikki alkaa suunnittelusta ja päättyy valmiiseen tuotteeseen tyytyväiselle asiakkaalle.

 

Esisuunnittelu ja suunnittelu

Tuotteen esisuunnittelussa ratkaistaan tuotteeseen liittyviä haasteita muotoilusta optimaalisen valmistusmenetelmän ja materiaalin valintaan. Otamme suunnittelussa huomioon aina toiminnallisuuden, tuotteen elinkaaren ja ekologisuuden sekä kustannustehokkuuden asiakkaalle.


Tuotantomenetelmän valinta ja tuotannon optimointi

Oikean tuotantomenetelmän valinta on olennainen osa kustannustehokkuutta. Valttikorttejamme ovat nykyaikaisissa tiloissa käytettävät monipuoliset tuotantolaitteet sekä korkea automaatioaste. Omat tehtaamme Eurassa ja Kiinassa sekä laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet tuotannon optimointiin tuotteen elinkaaren eri vaiheissa. Näin varmistamme laadun.


Valmistus, kokoonpano ja pakkaus

Tuotteen tehokas valmistus, virheetön kokoonpano, huolellinen viimeistely ja oikea pakkaustapa ovat olennaisia asioita turvallisen kuljetuksen ja loppuasiakkaan tyytyväisyyden kannalta. Meillä on pitkä kokemus isojen volyymien tehokkaasta, automatisoidusta loppukokoonpanosta.


Asiakas keskittyy oleelliseen

Favorit Easy -konseptimme avulla idea valmistuu tuotteeksi, mikä mahdollistaa asiakkaan keskittymisen omaan ydinliiketoimintaansa.

 

Asiakasprosessi

Tyytyväinen asiakas

Kartoitus
Esisuunnittelu
Päätös toteutuksesta
Projektin käynnistys
Tuotanto
Toimitus
Seuranta
Asiakasprosessi
Olemme mielellämme mukana kartoittamassa asiakkaan kehitystarpeita ja -ideoita, sparraten omalla kokemuksellamme.
Ideointi- ja esisuunnitteluvaiheessa voimme tarjota näkemyksiä eri valmistusmenetelmien ja -materiaalien soveltuvuudesta kehitettävälle tuotteelle.
Projektin konkretisoituessa voimme tarjota sekä työkalujen että itse tuotteiden valmistusta Suomessa tai Kiinassa, tarpeidenne mukaan.
Halutessanne voimme hoitaa projektin joko avaimet käteen- periaatteella, tai omaa organisaatiotanne tukien.
Monipuolinen tuotantolaitteistomme sekä laaja yhteistyöverkosto varmistavat asiakkaan tuotteelle optimaaliset tuotantomenetelmät oli kysessä sitten aloittava startup-tuote tai jo varman, suuremman volyymin omaava tuote
Käytössämme ovat Biolan Groupin toimitusosaaminen ja -fasiliteetit, joilla varmistamme tehokkaat toimitukset vaikka suoraan asiakkaillenne.
Toimimme asiakkaan kanssa tiiviissä kontaktissa pyrkien jatkuvaan yhteistyön kehittämiseen ja tuottamamme lisäarvon parantamiseen.

Laajat valmistusmahdollisuudet

Ideasi voidaan valmistaa tuotteeksi tehokkaasti ja automatisoidusti rotaatiovalulla, ruiskupuristuksella tai uretaanivalulla Euran tehtaassamme. Laaja Kiinan yhteistyöverkosto avaa rajattomat mahdollisuudet ideasi toteuttamiseen. Hallitun tuotannon Kiinassa takaa niinikään Biolan Groupiin kuuluva tehtaamme Suzhoussa.