Postiosoite: PL 12, 27501 Kauttua
Tehtaan käyntiosoite:
Lauttakyläntie 571, 27510 Eura

Puhelinvaihde: (02) 5491 600 

Yhteystiedot

x

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

Jatkuvaa kehitystä ja menestystarinoita

Favorit Tuote Oy on kehittänyt ammattitaitoaan jatkuvasti ja määrätietoisesti. Favorit Tuote tarjoaa luotettavaa kumppanuutta ja korkealuokkaisia palveluita myös teidän yrityksellenne.

Korkeaa laatua Biolanille jo yli 20 vuotta

Favorit Tuote Oy on valmistanut Biolan Oy:lle jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan korkealaatuisia tuotteita, kuten kompostoreita ja kuivakäymälöitä – sekä komponentteja rakentamiseen ja teollisuuteen. Yritys on kehittänyt ammattitaitoaan jatkuvasti ja määrätietoisesti. Favorit Tuote tarjoaa luotettavaa kumppanuutta ja korkealuokkaisia palveluita myös teidän yrityksellenne.

 

 

 

 

“Arvostamme Favorit Tuote Oy:n ennakkoluulottomuutta uusiin asioihin ja ideoihin. Jo start-up-vaiheessa Favoritin asenne oli positiivinen ja kiinnostunut meitä kohtaan. On ollut hienoa nähdä, miten Favorit on ottanut käyttöönsä uusia koneita ja työkaluja, jotta he voisivat vastata meidän tarpeisiimme. Tiivis yhteistyömme on ollut kaikkea muuta kuin tylsää. Favoritin asenne on juuri sellaista, mitä Suomessa tarvitaan!”

 

Heikki Lappi
Tuotekehityspäällikkö
HappyOrNot Oy

 

“Favorit Tuote Oy:n kanssa työskentely on ollut helppoa. Olemme saaneet kasvavaan toimintaamme uusia ideoita ja tuotteita. Favoritin monipuoliset tuotantomenetelmät antavat uusia ja kilpailukykyisiä mahdollisuuksia tuotannollemme. Ideasta valmiiksi tuotteeksi -konsepti toimii kuin Kiramin palju!”

 

Mika Rantanen
Toimitusjohtaja
KIRAMI Oy