Postiosoite: PL 12, 27501 Kauttua
Tehtaan käyntiosoite:
Lauttakyläntie 571, 27510 Eura

Puhelinvaihde: (02) 5491 600 

Yhteystiedot

x

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

27.5.2020

Haemme joukkoomme muovikoneoperaattoreita ja tuotantotyöntekijöitä

MUOVIKONEOPERAATTORI / TUONTANTOTYÖNTEKIJÄ

 

Muovikoneoperaattorina tulet työskentelemään nykyaikaisten rotaatiovalukoneiden käyttäjänä. Koneoperoinnin ohella osallistut moni-puolisesti myös tuotantotiimin muihin työtehtäviin, kuten tuotteiden viimeistelyyn ja kokoonpanoon. Osa työtehtävistä, kuten muottilukko-jen avaamiset ja raaka-ainetäytöt, ovat jonkin verran fysiikkaa vaativia toimenpiteitä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi koke-mus nykyaikaisten tuotantokoneiden parissa – itse muovituotannon saloihin opastamme sinut työn ohessa.

Muovikoneoperaattorin lisäksi etsimme tiimiimme myös hyvät kädentaidot omaavia tuotantotyöntekijöitä. Näissä tehtävissä käytät pääasiassa käsityökaluja: porakonetta, karahiomakonetta, vannesahaa jne.

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa työyhteisössä, nykyaikaisessa ja siistissä tehtaassa, kilpailukykyisellä palkalla. Panostamme aktiivi-sesti toimintamme kehittämiseen ja henkilöstötyytyväisyyteen, joka on mitatusti korkealla tasolla.
Emme edellytä sinulta valmista ammattitaitoa, mutta ehdottomasti reipasta ja vastuullista asennetta, hyvää tiimihenkeä sekä halua ja kykyä uuden oppimiseen.  

Esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi niin jatketaan keskustelua mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta!
Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio p. 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

 

 

Hae työpaikkaa tästä

 

Lisätietoja tehtävästä antaa  konsultti Jani Kallio, 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Favorit Tuote Oy on Biolan Groupiin kuuluva muovin sopimusvalmistusyhtiö. Valmistamme korkealuokkaisia muovi- ja polyuretaanituotteita rotaatio- ja ruiskuvalamalla. Moderni, pitkälle automatisoitu tehtaamme mahdollistaa muovituotteiden tehokkaan ja ekologisen tuotannon.