Postiosoite: PL 12, 27501 Kauttua
Tehtaan käyntiosoite:
Lauttakyläntie 571, 27510 Eura

Puhelinvaihde: (02) 5491 600 

Yhteystiedot

x

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

9.2.2021

Haemme nyt kehitysinsinööriä

Meillä on nyt Eurassa tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen rooli jatkuvan parantamisen ja Lean filosofian jalkauttamisen parissa tuotantoympäristöissämme. Haluaisitko sinä jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan ja liittyä osaajajoukkoomme?

Haemme nyt 

KEHITYSINSINÖÖRIÄ (Kaizen, Lean)

Kehitysinsinöörinä vastaat Biolan Groupin Euran tuotantolaitosten kehityshankkeiden suunnittelusta, eteenpäinviennistä ja seurannasta. Tulet työskentelemään avainroolissa erityisesti tuotantomme jatkuvan parantamisen parissa Kaizen ja muita Lean menetelmiä hyödyntäen. Aloitat työsi Biolan Groupiin kuuluvan Favorit Tuotteen kanssa, jossa on jo ensiaskeleet otettu esiselvityksineen. Työskentelet pääsääntöisesti Favoritin hankkeiden parissa noin vuoden ajan ja sen jälkeen otat laajemmin vastuullesi koko Biolan Groupin tuotanto-organisaatioiden kehittämisen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä esimiesten, johdon, työntekijöidemme sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtäväkokonaisuutesi rakentuu mm. seuraavista osa-alueista:

 • Tuotannon kehitystehtävät
  • Nykyisten tuotantomenetelmien aiheuttaman hukan tunnistaminen ja analysointi Leanin periaattein
  • Kehittämistoimien kartoittaminen ja toteuttaminen yhdessä sidosryhmien kanssa
  • Tuotannon pullonkaulojen tunnistaminen ja poistaminen
 • Tuotantotiimien kehitystoimien tukeminen
  • Tuotantotiimin esille tuomien parannusajatusten arviointi ja yhdessä valittujen toimenpiteiden tavoitteellinen eteenpäin vieminen
  • Tuotantotiimin sparraaminen ja osallistaminen hukkaa poistavien toimintatapojen edistämiseksi
 • Kaizen-kulttuurin juurruttaminen osaksi Favoritin jokapäiväistä toimintaa
  • Jatkuvan parantamisen toimintatapojen jalkauttaminen yhdessä tuotannon johdon kanssa
 • Työmenetelmien ja toimintatapojen standardisointi
  • Parhaiden työtapojen löytäminen, jalostaminen ja ohjeistaminen
 • Tuotantotiimin työtyytyväisyyden ja keskinäisen yhteistyön kehittäminen
 • Työturvallisuuden kehittäminen
 • Tuote- ja laiteprojekteihin osallistuminen

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva teknisen alan koulutus ja aiempaa kokemusta Kaizen ja muiden Lean menetelmien soveltamisesta tuotannollisissa toimintaympäristöissä. Tunnet Lean metodologiaa sekä teoreettiselta viitekehykseltä että käytännössä. Sinulla tulisi olla kyky hallita tehokkaasti useampiakin kehityshankkeita kerrallaan ja taito priorisoida ja rytmittää työtehtäväsi vaikutuksia aikaansaadaksesi. Yhteistyö kansainvälisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet energinen, innostava ja toimivat yhteistyösuhteet sidosryhmiisi rakentava tiimipeluri. Tartut reippaasti haasteisiin ja lähdet aktiivisesti edistämään asioita ne myös loppuun asti saattaen. Sinussa on sopivasti myös modernia johtajuutta, joka kehityshankkeissa saa osallistujat aktivoitumaan yhteistyöhön yhteisen tavoitteen eteen. Kehittäjänä et myöskään unohda oman osaamisesi ylläpitämisen tärkeyttä.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa

Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!